Deoarece este hipertonic, HUMER Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii are o concentraţie mai mare în sare marină. Prin urmare, desfundă nasul adulţilor şi al copiilor prin intermediul osmozei, facilitând eliminarea mucozităţilor şi ajutând la evacuarea agenţilor infecţioşi şi a alergenilor.Astfel, Humer Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii contribuie la protejarea nasului împotriva infecției în timpul unei răceli sau sinuzite.

Indicaţii

Humer Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii desfundă nasul, şi poate fi utilizat în timpul răcelii, sinuzitei, rinitei alergice, la copii peste vârsta de 3 luni şi în timpul sarcinii.

Compoziţie

100% apă de mare, bogată în săruri minerale şi oligoelemente: magneziu, cupru, aur, argint, sulf, seleniu, mangan, etc.
Humer Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii este o soluţie nazală sterilă, hipertonă, fără conservanţi.

Instrucţiuni de utilizare

Humer Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii poate fi folosit în orice poziţie.

  • Introduceţi uşor duza în nară până la inelul de siguranţă.
  • Apasaţi pe pulverizator
  • 1 – 2 pulverizări în fiecare nară, de 2 sau 3 ori pe zi înainte de masă.
  • Curăţaţi duza cu apă fierbinte după fiecare utilizare.

Vezi pagina noastra cu Sfaturi: Cum se curăţă nasul copilului.

Disponibil în farmacii.

Humer Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii – decongestionează în timpul răcelii, sinuzitei, rinitei alergice. Acest dispozitiv medical este un produs reglementat, care, conform reglementărilor în vigoare, poartă marcajul CE. A se citi cu atenţie prospectul înainte de utilizare. Cereţi sfatul farmacistului dumneavoastră. Laboratoires URGO. 05-2013.