Datorită formulei sale 3 în 1, care hidratează şi uşurează respiraţia, spray-ul repară şi protejează mucoasa nazală iritată.

Indicaţii

Soluţie izotonă ce conţine un agent de cicatrizare pentru a hidrata şi a favoriza vindecarea mucoasei nazale iritate, pentru o respiratie nedureroasă.

Folosit pentru mucoasa nazală iritată, uscată, cu senzaţie de mâncărime şi cruste, după răceli, sinuzite, rinite.
 

Compoziţie

Dexpantenol (agent de cicatrizare), repară şi protejează mucoasa nazală iritată.

Soluţie izotonă cu sare de mare: hidratează mucoasa, favorizează eliminarea crustelor şi fluidifică secreţiile nazale pentru o respiraţie mai uşoară.

 

Instrucţiuni de utilizare

Adulţi şi copii: 1-2 pulverizări în fiecare nară de 2 până la de 3 ori pe zi. Suflă nasul pentru a elimina mucozităţile.

Sugarii cu vârsta de 7 luni: 1 pulverizare în fiecare nară de 2 până la de 3 ori pe zi. Aşezaţi copilul pe o parte, cu capul înclinat într-o parte, pulverizaţi şi apoi ridicaţi capul pentru a permite mucozităţilor să curgă afară şi ştergeţi cu un şerveţel.

Folosti spray nazal, până când simptomele dispar.

 

Humer Spray Mucoasa Nazala Iritata – Repară şi protejează mucoasa nazală iritată. Acest dispozitiv medical este un produs reglementat, care, conform reglementărilor în vigoare, poartă marcajul CE. A se citi cu atenţie prospectul înainte de utilizare. Cereţi sfatul farmacistului dumneavoastră. Laboratoires URGO. 05-2013.